Plug&Pay - #1 Software voor Affiliate Marketing?

 

Met Plug&Pay maak je de perfecte betaalpagina's met kassakoopjes, upsells en automatische incasso's.

 

Maar wist je dat Plug&Pay ook de ideale software is voor affiliate marketing? 

 

 

Plug&Pay Ultimate bevat een compleet affiliatesysteem waarmee je jouw producten eenvoudig door anderen kunt laten promoten.

 

 

Nu is de ham-vraag voor jou als ondernemer:  

 

Is het slim om nu in software voor affiliate marketing te investeren?

 

Lees onderstaande 10 feiten, cijfers en trends over affiliate marketing, en oordeel zelf.

 

1. Affiliate marketing is een groeiende industrie.

 

Volgens een studie van Statista zal de wereldwijde omzet uit affiliate marketing in 2022 naar verwachting 8,2 miljard dollar bedragen, een stijging van bijna 3 miljard dollar ten opzichte van 2018.

 

 

2. Met de juiste software voor affiliate marketing kunnen bedrijven hun omzet verhogen.

 

Volgens onderzoek van Rakuten Marketing hebben bedrijven die een affiliate marketing programma hebben, een gemiddelde omzetstijging van 15% in vergelijking met bedrijven die dit niet hebben.

 

 

3. Software voor affiliate marketing maakt het eenvoudiger om potentiële affiliates te vinden en te werven.

 

Volgens een studie van Forrester Research is het vinden van affiliates het grootste obstakel voor bedrijven bij het opzetten van een affiliate marketing programma.

 

Bij Plug&Pay werf je eenvoudig affiliates via de Plug&Pay Marketplace. Hier hebben zich al meer dan 20.000 affiliates aangemeld.

 

 

4. Door software voor affiliate marketing te gebruiken kunnen bedrijven de prestaties van hun affiliates beter bijhouden.

 

Met behulp van rapporten en analytics kunnen bedrijven zien welke affiliates de meeste leads en conversies opleveren en hierop hun strategie aanpassen.

 

 

5. Met software voor affiliate marketing kunnen bedrijven hun affiliates beter belonen voor hun inspanningen.

 

Door middel van een geautomatiseerd systeem kunnen bedrijven commissies toewijzen op basis van specifieke prestaties, zoals het aantal verkopen of leads dat een affiliate genereert.

 

 

6. Software voor affiliate marketing kan bedrijven helpen om fraude te voorkomen.

 

Met behulp van fraudedetectie- en preventietools kunnen bedrijven verdachte activiteiten opsporen en voorkomen dat ze commissies uitbetalen voor niet-geldige leads of sales.

 

 

7. Met de juiste software kunnen bedrijven hun merk beter beschermen.

 

Door middel van een systeem voor merkbewaking kunnen bedrijven ervoor zorgen dat affiliates hun merk op een positieve en juiste manier promoten en zo hun reputatie beschermen.

 

 

8. Software voor affiliate marketing kan bedrijven helpen om de ROI van hun marketingcampagnes te verbeteren.

 

Door affiliates te belonen op basis van prestaties in plaats van een vast tarief, kunnen berdijven hun marketingbudget efficiënter inzetten en een hogere ROI realiseren.

 

 

9. Met behulp van software voor affiliate marketing kunnen bedrijven hun marketinginspanningen beter afstemmen op de behoeften en interesses van hun doelgroep.

 

Door middel van een systeem voor targeting kunnen adverteerders de juiste affiliates kiezen en hun boodschap afstemmen op de interesses van hun doelgroep.

 

 

10. Door software voor affiliate marketing te gebruiken kunnen bedrijven beter inspelen op trends en ontwikkelingen in de markt.

 

Met behulp van rapportages en analytics kunnen bedrijven snel zien welke producten, diensten of kanalen het meest succesvol zijn en hierop hun strategie aanpassen.

 

 

Conclusie:

 

Uit bovenstaande blijkt dat het slim is om Nu in software voor voor affiliate marketing te investeren, o.a. omdat je je omzet hier flink mee verhoogt.

 

 

In 5 minuten je betaalpagina met affiliatesysteem online

 

Ervaar de kracht van Plug&Pay direct op je bankrekening.